Národné rehabilitačné centrum Kováčová, IČO: 00518140 - živnostenský register

Tento výpis z živnostenského registra obsahuje údaje o spoločnosti Národné rehabilitačné centrum Kováčová Údaje boli stiahnuté 12. 4. 2022 z dátovej služby zrsr.sk podľa IČO 00518140. Z dôvodu ochrany osobných údajov nie sú na stránke dátumy narodenia a úplné adresy fyzických osôb. Kompletný výpis vrátane dát narodenia a adries je možné zobraziť po zadaní IČO 00518140 na originálnej stránke živnostenského registra zrsr.sk.

Výpis z živnostenského registra


Živnostenský register
Obchodné meno

Národné rehabilitačné centrum Kováčová

IČO

00518140

Súd
Okresný úrad Zvolen
Číslo živnostenského registra
670-13768
Štatutárny orgán
Prof. Myrón Malý
96237 Kováčová, Slnečná 1
Predmety podnikania
od 8. 8. 2005
Výroba a opravy protetických výrobkov
Zodpovedný zástupca
MUDr. Jozef Hudec
od 8. 8. 2005
Výroba a opravy ortopedickej obuvi
Zodpovedný zástupca
MUDr. Jozef Hudec
Hodnotenie firmy
0
+
-

Peniaze.sk zobrazuje iba údaje, ktoré boli zverejnené na základe zákona v rôznych registroch. Zoznam odkazov na zdrojové informácie nájdete na tejto stránke. Vydavateľ týmto spôsobom spracováva osobné údaje v súlade s článkom 6 ods. 1 ods. f) Všeobecného nariadenia o ochrane osobných údajov, teda na účely oprávnených záujmov užívateľov tejto webovej služby, ktorá umožňuje, okrem iného, vyhľadávanie v registroch z jedného miesta bez toho, aby údaje z týchto registrov združovala.

Pokiaľ ste na našich stránkach objavili, že uvádzané dáta nezodpovedajú realite, skontrolujte prosím najskôr, či chyba nie je priamo v príslušnom zdrojovom registri. Ak je, obráťte sa so žiadosťou o opravu dát na príslušnú inštitúciu uvedenú na tejto stránke. Tým zaistíte aktuálnosť dát na našich stránkach av mnohých ďalších komerčných databázach. Ak je na zdrojovej stránke všetko v poriadku a chyba je iba u nás, kliknite nižšie na tlačidlo Aktualizovať dáta a počkajte. Aktualizácia môže trvať aj niekoľko málo desiatok sekúnd.

Porovnajte si ponuky, vyberte tú najvýhodnejšiu a ušetrite

Ušetrite na hypotéke a životnom poistení alebo s nami sporte a zarobte viac. Nechajte si od nás porovnať ponuky a vyberte si tú najvhodnejšiu pre vás.

Firmy s podobným IČO

Výpočet čistej mzdy 2023

Rozšírená verzia kalkulačky

Ďalšie kalkulačky

Alternatíva k sporiacim účtom s výnosom 3 % ročne.

CHCEM INVESTOVAŤ

Zhodnocujte atraktívne svoje eurá. Obchodovanie na dennej báze, bezpečie investícií a ľahký prístup k finančným prostriedkom.